Luk

Kommunikation

Smartphoneholder, SMARTFIT EVOLUTION

Smartphoneholder, SMARTFIT EVOLUTION

Fastgørelsesklemmerne har en spændvidde på 55 # 85 mm, og kan tilpasses fleksibelt for at holde din smartphone fast i beslaget. Sugekopløsningen sikrer, at beslaget forbliver helt fastgjort til dit køretøjs instrurmentbord, forrude mv., Uanset om overfladen er grov eller glat. Et 3D-led gør det muligt at rotere 360°, hvilket gør den til den perfekte montering, når mobiltelefonen skal bruges til navigation.

Pris: 248 kr.

Kontakt din forhandler for køb

Smartphoneholder.

Smartphoneholder.

Lille og diskret mobilholder, som ikke efterlader mærker i bilen og monteres på få sekunder. Den virker via den medfølgende magnet, som du enten klistrer på din smartphone eller mellem mobil og cover.

Pris: 299 kr.

Køb online

VW SmartphoneClaw

VW SmartphoneClaw

SmartphoneClaw holder et godt greb på din telefon. Den 70 mm diameter sugekop giver en utrolig stærk binding til forruden eller anden glat overflade. Det moderne design passer til alle nuværende smartphones. Holderens 3-punkts fastgørelsessystem gør det muligt at holde op til 158 x 78 x 7 mm (H x B x D). En let tilgængelig knap på undersiden af holderen åbner den øverste klo, så du kan fjerne enheden. Der er også en samling mellem armen og holderen, der gør det muligt at rotere gennem 360°.

Pris: 469 kr.

Køb online

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Volkswagen Partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil.