Luk

Komfort og beskyttelse

Brusekabine udstyr

Brusekabine udstyr

Kompakt brusebad i praktisk transportkasse. Brusesættet består af, sammen med den store, 20-liters foldekasse, en nedsænkningspumpe, der kan tilsluttes den elektriske udgang eller et 12V stik. Det justerbare brusehoved er fastgjort til bagruden på den åbne bagklap med den medfølgende sugekop. Den medfølgende, meget alsidige fodmåtte er lavet af et isolerende og opvarmende materiale, og kan kommer i vaskemaskinen.

Pris: 900 kr.

Køb online

Telt til bagenden

Telt til bagenden

Teltet, der er produceret af fugtresistent og brandhæmmende materiale, er hurtigt og nemt at montere på den åbnede bagklap. Kan anvendes til mange ting - fx som udvidelse af opholdsrummet, toiletrum, beskyttelse af vejrliget eller for at ventilere sovepladsen bedre om sommeren. Den udtagelige tunnelindgang er udstyret med et myggenet, der kan lukkes.

Pris: 3.644 kr.

Køb online

Volkswagen Original Køle- og termoboks

Volkswagen Original Køle- og termoboks

Volkswagen Original Køle- og termoboks til Multivan og California Beach rummer ca. 32 liter og kan med det særlige monteringssystem monteres fast på skinnesystemet i bilen. Med 48W sørger den for den rigtige temperatur – uanset om det er koldt eller varmt. Boksen har et aftageligt låg og et integreret skillegitter, og 1-liters-flasker kan opbevares stående.

Pris: 3.642 kr.

Kontakt din forhandler for køb

Volkswagen Original Multiflexboard

Volkswagen Original Multiflexboard

Volkswagen Original Multiflexboard gør det muligt at anvende opbevaringspladsen på to niveauer. Det kan anvendes som en praktisk liggeplads – takket være den sammenklappelige sengeplade – eller som variabel opbevaringsplads. Skumstofpuderne med betræk kan købes til alt efter bilens udstyr i tre forskellige farver

Pris: 7.241 kr.

Kontakt din forhandler for køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Volkswagen Partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil.