Luk

Kommunikation

SmartphoneClaw

SmartphoneClaw

SmartphoneClaw holder et godt greb på din telefon. Den 70 mm diameter sugekop giver en utrolig stærk binding til forruden eller anden glat overflade. Det moderne design passer til alle nuværende smartphones. Holderens 3-punkts fastgørelsessystem gør det muligt at holde op til 158 x 78 x 7 mm (H x B x D). En let tilgængelig knap på undersiden af holderen åbner den øverste klo, så du kan fjerne enheden. Der er også en samling mellem armen og holderen, der gør det muligt at rotere gennem 360°.

Pris: 469 kr.

Kontakt din forhandler for køb

Smartphoneholder, SMARTFIT EVOLUTION

Smartphoneholder, SMARTFIT EVOLUTION

Fastgørelsesklemmerne har en spændvidde på 55 # 85 mm, og kan tilpasses fleksibelt for at holde din smartphone fast i beslaget. Sugekopløsningen sikrer, at beslaget forbliver helt fastgjort til dit køretøjs instrurmentbord, forrude mv., Uanset om overfladen er grov eller glat. Et 3D-led gør det muligt at rotere 360°, hvilket gør den til den perfekte montering, når mobiltelefonen skal bruges til navigation.

Pris: 248 kr.

Kontakt din forhandler for køb

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Volkswagen Partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil.