Luk

Børn og familie

Barnesæde G0 Plus ISOFIX

Barnesæde G0 Plus ISOFIX

(-15 mdr./-13 kg) ISOFIX fastgørelsessystemet sikrer, at barnesædet med bundrammen sidder sikkert fast. Kan også bruges med 3-punkts sele. Yderligere funktioner inkluderer et justerbart håndtag, et let aftageligt, vaskbart stofbetræk, et højdejusterbart sædeindlæg og en solskærm.

Pris: 4.190 kr.

Køb online

Barnesæde G0 uden ISOFIX

Barnesæde G0 uden ISOFIX

(-15 mdr./-13 kg) Sædet kan bruges med 3-punkts sikkerhedssele. Barnet holdes sikkert i sædet med en højdejusterbar, 5-punkts fuld bæltesikkerhedssele. Yderligere funktioner inkluderer et justerbart håndtag, et let aftageligt, vaskbart sædebetræk, højdejusterbart sædeindlæg og en solskærm.

Pris: 2.599 kr.

Køb online

Barnesæde G1 ISOFIX DUO Plus

Barnesæde G1 ISOFIX DUO Plus

(8 mdr.-4 år/9-18 kg) Sædet kan bruges i ethvert køretøj, der er forsynet med "top-tether" fixeringspunkter. Højden på bæltet kan nemt justeres. Sædebetrækket er nemt og fjerne og vaskbart. Barnesædeskallen kan låses i 3 liggende stillinger. Fastgørelsesremmen til "top-tether" -montering er inkluderet

Pris: 4.099 kr.

Køb online

Barnesæde G2-3 ISOFIX (Sølv)

Barnesæde G2-3 ISOFIX (Sølv)

(3-12 år/15-36 kg) Dette sæde består af en sædepude, et ryglæn og en indstillelig nakkestøtte. Sædepuden kan adskilles fra ryglænet, så sædepuden også kan bruges som hævet sæde. Den specielle hoveddel, sideflankerne, der rager fremad og skulderområdet, der er dækket helt, giver både mindre og større børn en høj komfort og den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af sidekollision. Sædehøjde og hældning er justerbare.

Pris: 3.499 kr.

Køb online

Barnesæde G2-3 ISOFIX, GTI design

Barnesæde G2-3 ISOFIX, GTI design

(3-12 år/15-36 kg) Dette sæde består af en sædepude, et ryglæn og en indstillelig nakkestøtte. Den specielle hoveddel, sideflankerne, der rager fremad og skulderområdet, der er dækket helt, giver både mindre og større børn en høj komfort og den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af sidekollision. Sædehøjde og hældning er justerbare. Sædet er fastgjort ved hjælp af ISOFIX. Barnet er beskyttet med bilens 3-punkts sikkerhedssele.

Pris: 3.699 kr.

Køb online

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Volkswagen Partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil.