Luk

Kommunikation

Wi-Fi Dongle (LTE)

Wi-Fi Dongle (LTE)

Wi-Fi ombord. Med Carstick er der mulighed for at få sit eget hotspot i bilen, ved at kombinere Carstick og Discover Media navigationssystemet. Indsæt Carstick i bilens USB-port og du er klar til at surfe trådløst på nettet (Sim-kort medfølger ikke). Carstick kan også andvendes, til skabe forbindelse til onlinetjenesten CARNET i henhold til det specifikke anvendte køretøj.

Pris: 1.399 kr.

Køb online

Smartphoneholder, SMARTFIT EVOLUTION

Smartphoneholder, SMARTFIT EVOLUTION

Fastgørelsesklemmerne har en spændvidde på 55 # 85 mm, og kan tilpasses fleksibelt for at holde din smartphone fast i beslaget. Sugekopløsningen sikrer, at beslaget forbliver helt fastgjort til dit køretøjs instrurmentbord, forrude mv., Uanset om overfladen er grov eller glat. Et 3D-led gør det muligt at rotere 360°, hvilket gør den til den perfekte montering, når mobiltelefonen skal bruges til navigation.

Pris: 238 kr.

Kontakt din forhandler for køb

Smartphoneholder. OBS: passer ikke til VW up!

Smartphoneholder. OBS: passer ikke til VW up!

Lille og diskret mobilholder, som ikke efterlader mærker i bilen og monteres på få sekunder i bilens luftdyse. Den virker via den medfølgende magnet, som du enten klistrer på din smartphone eller mellem mobil og cover.

Pris: 299 kr.

Køb online

Alle salgspriser er vejledende. Kontakt din Volkswagen Partner for nærmere information om pris og muligheder til din bil.